050 - 312 53 70 notaris@lambeckharms.nl

Wat doet een notaris voor een ondernemer

 

Wat doet een notaris voor een ondernemerWat doet een notaris voor een ondernemer. Als je een eigen onderneming gaat starten, dan ga je een spannende tijd tegemoet. Daarom is het wel zo fijn om je zeker te voelen op juridisch en financieel gebied. Het is daarom belangrijk om goed advies in te winnen van de notaris, want een notaris kan veel voor je betekenen.

Niet alleen bij het oprichten van een onderneming heeft de notaris een belangrijke taak. De notaris kan ook met een professioneel oog kijken naar jouw situatie als je al een eigen onderneming hebt. Zo weet je zeker dat je goed bent voorbereid op de toekomst.

Wat doet de notaris voor een beginnend ondernemer

Als je een eigen onderneming gaat oprichten, begin je met de vraag welke rechtsvorm het beste bij jouw situatie past. De notaris van Groningen kan je goed adviseren over alle voor- en nadelen van elke rechtsvorm. Het is namelijk belangrijk om alle juridische, fiscale en financiële gevolgen goed op een rijtje te hebben, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Vooral als je nog geen ondernemingservaring hebt, maar ook als je een andere soort onderneming begint, is het verstandig om je te laten adviseren. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de notaris van Groningen of een offerte aanvragen.

De notaris voor een ondernemer

Niet alleen bij de oprichting van een onderneming heb je de notaris nodig. De notaris is er ook voor je als je al een eigen onderneming hebt. In veel gevallen kan het namelijk verstandig zijn om advies te vragen aan de notaris. Voorbeelden van situaties zijn, als je onderneming wordt overgenomen, als je partner gaat meewerken, als je fuseert met een andere onderneming of als je binnenkort met pensioen gaat.

Daarnaast kunnen er in de loop van de jaren veel dingen veranderd zijn, zoals een bedrijfsgroei of een verandering in je persoonlijke situatie. De vraag is dus of de gekozen bedrijfsvorm nog wel de juiste is. De notaris van Groningen verdiept zich als onafhankelijke partij in jouw privésituatie en zakelijke situatie en kan daarom een persoonlijk advies geven. Zo weet je zeker dat alles goed voor mekaar is. En dat is wel zo’n fijn gevoel.

De notaris voor een ondernemer: flex-bv

Sinds de invoering van de flex-bv kan je als ondernemer gebruik maken van een aantal nieuwe mogelijkheden. Deze nieuwe mogelijkheden kan je als ondernemer enkele voordelen bieden. In de praktijk merken we dat toch nog niet iedereen hiervan op de hoogte is.

De notaris van Groningen kan je meer informatie geven over deze voordelen en kan je bv omzetten in een flex-bv. Wil je meer informatie over dit onderwerp, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen? Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen en u krijgt een prijsopgaaf toegestuurd.

Direct contact

Telefoon: (050) 312 53 70
WhatsApp: 06 20526165
Fax: (050) 312 12 63
E-mail: notaris@lambeckharms.nl

Share This