050 - 312 53 70 notaris@lambeckharms.nl
[layerslider id="2"]

Wat kost een notaris

Wat kost een notaris. Of je nou naar de notaris gaat voor de overdracht van je huis, het afsluiten van een hypotheek of het opstellen van een samenlevingscontract, geen één situatie is hetzelfde. Elke akte is immers uniek en in elke situatie zijn de notariskosten weer anders.

Toch is het belangrijk dat je weet welke notariskosten je kunt verwachten. Heldere kosten en open communicatie, zijn bij Lambeck Harms Notarissen daarom de normaalste zaken van de wereld.

Wat kost een notaris en dienstverlening

Wij begrijpen dat je op zoek bent naar een goedkope notaris die deskundig is en hart heeft voor zijn werk. Bij Lambeck Harms Notarissen ben je daarvoor aan het juiste adres, daarnaast weet je vooraf altijd wat de kosten zijn voor de notaris. Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van:

  • Onroerend goed
  • Erfrecht
  • Scheiden & Kinderen
  • Ondernemingsrecht
  • Familierecht
  • Levenstestament & Volmacht

Heldere notariskosten

Wij begrijpen dat je onverwachte kosten wil voorkomen bij de notaris, daarom werken wij alleen met duidelijke all-in tarieven. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en heb je geen ongewenste verrassingen achteraf. Aangezien de wensen en belangen van iedereen weer anders zijn, kunnen wij een offerte op maat maken.

Op deze manier geven we je meteen inzicht en duidelijkheid over de te verwachte notariskosten. Daarnaast kunnen wij in een vrijblijvend adviesgesprek altijd toelichten wat voor jouw situatie van toepassing is.

Notariskosten en advies op maat

Uiteraard is de notaris er niet alleen om de akte op te stellen, maar komt er veel meer bij kijken. Naast een duidelijk overzicht van de te verwachten notariskosten, zorgen wij er altijd voor dat er persoonlijke aandacht is voor jou en dat wij een advies op maat geven.

Wij snappen dat de notariskosten belangrijk zijn voor je en dat je tegelijkertijd een deskundig advies verwacht. Wij zorgen er daarom voor dat je goed voorbereid bent en de juiste beslissingen kan nemen in jouw situatie. Je kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, dan ontvang je van ons zo snel mogelijk een reactie.

Heb je nog vragen over notariskosten of andere zaken, twijfel dan niet om contact op te nemen.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen? Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen en u krijgt een prijsopgaaf toegestuurd.

Direct contact

Telefoon: (050) 312 53 70
WhatsApp: 06 20526165
Fax: (050) 312 12 63
E-mail: notaris@lambeckharms.nl

Share This