050 - 312 53 70 notaris@lambeckharms.nl

Over ons

mr. J.J. (Jan-Jaap) Lambeck

mr. J.J. (Jan-Jaap) Lambeck

Notaris

Jan-Jaap (1972) heeft notarieel recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is sinds 1997 werkzaam in het notariaat. Hij is begonnen als kandidaat-notaris bij notariskantoor mr. H. van Hoogdalem en sinds 2005 is hij notaris in Groningen. Hij houdt zich bezig met de gehele notariële praktijk, waarbij de nadruk ligt op ondernemingsrecht en vastgoed.

mr. A.N. (Anko) Harms

mr. A.N. (Anko) Harms

Notaris

Anko (1973) heeft notarieel recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is sinds 1998 werkzaam in het notariaat. Hij is begonnen als kandidaat-notaris in het westen van het land. In 2002 is hij als kandidaat-notaris aan de slag gegaan bij notariskantoor mr. H. van Hoogdalem, notaris in Groningen. In 2006 is hij Herbert van Hoogdalem opgevolgd als notaris te Groningen. Hij houdt zich bezig met de gehele notariële praktijk, waarbij de nadruk ligt op ondernemingsrecht en vastgoed.

G. (Gert) van der Wal

G. (Gert) van der Wal

Chef de bureau

Gert (1971) is sinds 1994 werkzaam in het notariaat. Hij is begonnen als notarieel medewerker bij notariskantoor mr. H. van Hoogdalem. In 1999 heeft hij de akte van vakbekwaamheid notarisklerk behaald. Na 6 jaar bij een notariskantoor in de provincie te hebben gewerkt, is Gert sinds 2007 werkzaam bij Lambeck Harms Notarissen. Gert vervult de functie van chef de bureau en is verder werkzaam op het gebied van (commercieel) vastgoed.

mr. M. (Marieke) Scheepstra

mr. M. (Marieke) Scheepstra

Kandidaat-notaris

Marieke (1983) heeft notarieel recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is sinds 2005 werkzaam in het notariaat. Zij is begonnen als kandidaat-notaris in de provincie Drenthe. Begin 2010 heeft zij de Beroepsopleiding Notariaat met goed gevolg afgesloten. Eind 2010 heeft Marieke de overstap gemaakt naar Lambeck Harms Notarissen. Haar werkgebied is voornamelijk de familiepraktijk, maar ze is ook op de andere rechtsgebieden actief. In januari 2014 is Marieke toegelaten tot de Stichting Certificering Executeurs en mag zij zichzelf een gecertificeerde executeur noemen.

mr. C. (Chris) Loonstra

mr. C. (Chris) Loonstra

Kandidaat-notaris

Chris (1987) is sinds medio 2015 werkzaam als beginnende kandidaat-notaris bij Lambeck Harms Notarissen. Hij heeft notarieel recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op dit moment houdt Chris zich vooral bezig met de onroerend goed praktijk, waaronder het opstellen van hypotheekakten en akten van levering. Daarnaast zal hij in de komende drie jaar de Beroepsopleiding Notariaat volgen.

mr. J.M. (Jolien) Smit

mr. J.M. (Jolien) Smit

Kandidaat-notaris

Jolien (1987) heeft notarieel recht gestudeerd aan de universiteit Groningen. Zij is sinds medio 2015 werkzaam als beginnende kandidaat-notaris bij Lambeck Harms Notarissen. Haar werkgebied is voornamelijk de familiepraktijk en ze maakt onder andere samenlevingscontracten, testamenten en huwelijkse voorwaarden. Daarnaast zal ze in de komende drie jaar de Beroepsopleiding Notariaat volgen.

A.H.J. (Anita) Jacobs

A.H.J. (Anita) Jacobs

Notarisklerk

Anita (1969) is sinds 1999 werkzaam in het notariaat. Zij is begonnen als secretaresse en heeft in 2005 de akte van vakbekwaamheid notarisklerk behaald. Haar werkgebied betreft voornamelijk het vastgoedrecht en zij houdt zich bezig met het opmaken van koopovereenkomsten, akten van levering en hypotheekakten.

S. (Suzanne) Snijder

S. (Suzanne) Snijder

Notarieel medewerker

Suzanne (1970) is sinds 1994 werkzaam in het notariaat. Ze heeft eerst bij twee notariskantoren in de stad Groningen gewerkt, waarna ze in november 2014 de overstap naar Lambeck Harms Notarissen maakte. Ze is begonnen als secretaresse en heeft zich na verloop van tijd bekwaamd in het vastgoedrecht. Ze houdt zich vooral bezig met het opmaken van koopovereenkomsten, akten van levering en hypotheekakten. Maar Suzanne is ook op andere terreinen inzetbaar.

C.M.A. (Corinne) Anbergen

C.M.A. (Corinne) Anbergen

Notarieel medewerker

Corinne (1986) heeft de studie HBO rechten met goed gevolg afgelegd.
Sinds medio 2009 is Corinne werkzaam in het notariaat. Eerst bij een notariskantoor in Oost-Groningen en sinds februari 2012 bij Lambeck Harms Notarissen. Corinne verricht met name ondersteunende werkzaamheden in de familiepraktijk.

J.W. (Linda) Roffel

J.W. (Linda) Roffel

Secretariaat

Linda (1984) heeft de opleiding directiesecretaresse/ managementassistente aan het Noorderepoort College in Groningen gevolgd. Zij verricht sinds medio 2011 bij Lambeck Harms Notarissen diverse secretariële werkzaamheden. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met het invoeren van koopovereenkomsten, het passeer klaar maken van aktes en het afwerken van aktes na passeren.Linda is het aanspreekpunt van Lambeck Harms Notarissen.

J. (Jolanda) van den Berg

J. (Jolanda) van den Berg

Secretariaat

Jolanda (1967) heeft de mavo afgerond en heeft eerst ervaring opgedaan bij een ander notariskantoor in Dronten. Sinds december 2015 is ze aan de slag gegaan bij Lambeck Harms Notarissen. Ze verzorgt allerlei secretariële werkzaamheden. Zo is Jolanda het contactpunt van het kantoor en zorgt ze voor de opmaak van aktes.

R.A.E. (Roosmarijn) Geut

R.A.E. (Roosmarijn) Geut

Communicatiemedewerker

Roosmarijn (1992) doet de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan Rijksuniversiteit Groningen en is momenteel bezig met het afronden van haar master. Sinds medio 2015 is ze aan de slag gegaan als communicatiemedewerker bij Lambeck Harms Notarissen. Ze schrijft en bedenkt nieuwe content voor op de website, post berichten op sociale media als Facebook/ Twitter en houdt zich verder bezig met het verzorgen en up-to-date houden van alle andere communicatiekanalen.

Pand3_resizeLambeck Harms Notarissen is een middelgroot kantoor in de stad Groningen. Het kantoor was jaren gevestigd aan de Praediniussingel. Het kantoor is sinds kort gevestigd aan de Van Elmptstraat 16.14 te Groningen, in de nabijheid van de Euroborg. De geschiedenis van het kantoor gaat terug tot de benoeming van Herbert van Hoogdalem als opvolger van A. Pijnacker Hordijk in 1982. Jan-Jaap Lambeck is zijn notariële carrière in 1997 begonnen als kandidaat-notaris op het kantoor van Herbert van Hoogdalem. In 2005 is hij benoemd tot notaris en sindsdien beschikt het kantoor over twee notarissen. Herbert van Hoogdalem is op 1 februari 2006 gestopt met zijn werkzaamheden als notaris. Hij is opgevolgd door Anko Harms, die in 1998 is begonnen als kandidaat-notaris en sinds 2002 werkzaam is op het kantoor.

Gezien de ligging van ons kantoor zijn wij uitstekend bereikbaar voor klanten uit onder andere:

Groningen, Hoogezand, Sappemeer, Zuidbroek, Leek, Assen, Delfzijl, Appingedam, Uithuizen, Middelstum, Bedum, Paterswolde, Eelde, Ten Boer, Warffum, Haren, etc.

Alle akten die Herbert van Hoogdalem en zijn voorgangers hebben gepasseerd worden beheerd door zijn opvolger, Anko Harms.

De voorgangers van Anko Harms zijn:

1887 – 1921 Jhr. R.A. Quintus

1921 – 1928 H.W. Hellema

1928 – 1944 J.W. Bolt

1949 – 1964 R. de Haan

1964 – 1981 A. Pijnacker-Hordijk (1975: overname protocol M.P.H. Jonker te Ezinge)

1982 – 2006 H. van Hoogdalem

Huis & Hypotheek

Aankoop van een huis, Verdeling bij echtscheiding, (Tweede) hypotheek.

Familie & Samenleven

Verdeling bij echtscheiding, Testament en erfrecht, Voogdij: testament of akte.

Echtscheiding & Kinderen

Scheiden en kinderen, Alimentatie, Kinderalimentatie, Pensioen.

Erfrecht & Nalatenschap

Erfbelasting, Erfenis: (zuiver) aanvaarden, Verklaring van erfrecht.

Onderneming & Rechtspersonen

Oprichting van een (Flex) B.V., Overdracht van aandelen, Stichting.

Levenstestament & Legalisatie

Levenstestament, Legalisatie, Wilsverklaring en/of volmacht.

Share This