050 - 312 53 70 notaris@lambeckharms.nl

Budget notaris Groningen

 

Budget notaris GroningenBudget notaris Groningen. Bij een budget notaris denk je misschien aan standaard akten tegen een goedkoop tarief. Elke akte ziet er hetzelfde uit en het blijkt dat je achteraf alsnog onverwachte kosten moet maken. Maar niets is minder waar, wij bewijzen namelijk bij Lambeck Harms Notarissen dat het ook anders kan.

Budget notaris met oog voor jou

Iedereen die bij ons binnenkomt heeft zijn eigen wensen en belangen en een andere achtergrond. Dit betekent dat in werkelijkheid elke situatie weer verschilt van persoon tot persoon. Bij de budgetnotaris van Groningen bestaan dus geen standaard aktes, maar zorgen we er juist voor dat we de persoon en de situatie achter de akte in beeld krijgen.

In tegenstelling tot andere budget notariskantoren, weet je zeker dat persoonlijke aandacht bij ons centraal staat. Op deze manier kunnen wij beloven dat we maatwerk leveren en dat de klant bij ons altijd prioriteit nummer één is. Daarnaast begrijpen we dat notariële onderwerpen soms al moeilijk genoeg zijn, daarom kun je bij ons altijd terecht met al je vragen. Is iets onduidelijk? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Goedkope notaris met professionele werkwijze

Misschien heb je het niet zo door, maar de notaris regelt veel voor jou achter de schermen. Zo doet de notaris onderzoek naar de betrokken partijen, vraagt de notaris allerlei gegevens op en controleert de notaris tal van dingen voordat de ondertekening van de akte plaatsvindt.

Het begint bij de notaris van Groningen met een kop koffie en een goed gesprek. Door jouw situatie goed te kennen kunnen we pas echt een advies op maat geven, geloven wij bij Lambeck Harms Notarissen. Onze manier van werken en onze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat we verschillende scenario’s met je kunnen bespreken, waardoor je zeker weet dat je goed voorbereid bent op de toekomst.

Budgettarief bij de notaris van Groningen

Akten tegen een budgettarief betekent bij de notaris van Groningen geen kleine lettertjes en onverwachte kosten. Wij geloven bij Lambeck Harms Notarissen dat door ons goed te verdiepen in jouw situatie het uiteindelijk tijd en geld kan schelen. Niemand zit immers te wachten op standaard en onvolledige aktes, waardoor later blijkt dat je alsnog aanpassingen moet doen.

Ben je dus op zoek naar een goedkope notaris, maar wil je tegelijkertijd een deskundig advies. Neem dan contact op met Lambeck Harms Notarissen of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bij de notaris van Groningen weet je zeker dat alles van waarde goed geregeld is tegen een scherp tarief, en dat is wel zo fijn!

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen? Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen en u krijgt een prijsopgaaf toegestuurd.

Direct contact

Telefoon: (050) 312 53 70
WhatsApp: 06 20526165
Fax: (050) 312 12 63
E-mail: notaris@lambeckharms.nl

Share This