050 - 312 53 70 notaris@lambeckharms.nl

Goedkope notaris Groningen

 

Goedkope notaris GroningenGoedkope notaris Groningen. Alle zaken die je bij de notaris regelt, hebben één ding gemeen. Het zijn namelijk belangrijke momenten in je leven die van grote waarde zijn voor jou. We begrijpen daarom dat je wil dat alle juridische zaken goed geregeld worden, tegen tegelijkertijd een scherp tarief.

Bij de notaris van Groningen ben je daarom aan het juiste adres. Bij ons kan je een grote deskundigheid verwachten, terwijl we de tarieven voor je zo goedkoop mogelijk houden. Kies dus voor een goedkope notaris in Groningen én de zekerheid dat alles van waarde goed geregeld wordt.

Persoonlijke aandacht bij de goedkoopste notaris

Uiteraard wil je voorkomen dat je later tegen onverwachte zaken aanloopt die vergeten zijn om op te nemen in de notariële akte. Bij de notaris van Groningen kan je daarom verwachten dat we altijd met je meedenken en dat we precies kijken wat van belang is voor jouw situatie.

We zijn dus niet alleen een goedkope notaris, maar bovenal zorgen we voor persoonlijke aandacht. Precies wat je van een notaris en een professionele dienstverlening mag verwachten. Is iets onduidelijk of wil je meer informatie? Dan kun je uiteraard bij ons terecht met al je vragen, chroom niet om contact op te nemen.

Goedkope notaris met een professionele dienstverlening

De notaris van Groningen is een goedkope notaris die tegelijkertijd hart heeft voor zijn werk. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. In tegenstelling tot andere goedkope notariskantoren geven we je een persoonlijk advies en zorgen we ervoor dat je altijd prioriteit nummer één bent. Elke situatie is immers weer anders, dus dit vraagt ook om een akte op maat.

Daarnaast heeft Lambeck Harms Notarissen, als goedkope notaris van Groningen, (kandidaat-)notarissen die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. We kijken daarom wie van ons het beste kan voorzien in jouw wensen en belangen. Bij Lambeck Harms Notarissen kun je terecht voor alles op het gebied van:

  • Onroerend goed
  • Erfrecht
  • Scheiden & Kinderen
  • Ondernemingsrecht
  • Familierecht
  • Levenstestament & Volmacht

Goedkope notaris met duidelijke tarieven

Niemand zit te wachten op onverwachte kosten. Dat begrijpen wij bij Lambeck Harms Notarissen. Wij werken daarom altijd met duidelijke all-in tarieven. En dat is wel zo fijn. Zo heb je geen nare verrassingen achteraf, maar je weet precies waar je aan toe bent.

Of je nu op zoek bent naar een goedkope notaris voor de aankoop van je huis, het opstellen van een testament of het afsluiten van een samenlevingscontract; je weet bij ons altijd welke kosten je kunt verwachten. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de notaris van Groningen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen? Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen en u krijgt een prijsopgaaf toegestuurd.

Direct contact

Telefoon: (050) 312 53 70
WhatsApp: 06 20526165
Fax: (050) 312 12 63
E-mail: notaris@lambeckharms.nl

Share This