050 - 312 53 70 notaris@lambeckharms.nl

Notaris Groningen tarieven

 

Notaris Groningen tarievenNotaris Groningen tarieven. Niets is zo vervelend als kleine lettertjes en onverwachte kosten, dat begrijpen wij bij Lambeck Harms Notarissen. Niemand zit te wachten op onduidelijke tarieven en al helemaal niet als blijkt dat je achteraf alsnog voor extra kosten moet opdraaien.

Bij de notaris van Groningen geloven wij daarom in duidelijke tarieven en duidelijke taal. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Duidelijke tarieven en heldere communicatie

Duidelijke tarieven en heldere communicatie zijn bij de notaris van Groningen de normaalste zaken van de wereld. Onze offertes worden altijd opgesteld op basis van een all-in tarief. Dit betekent dat je vooraf weet welke kosten je kunt verwachten en dat je zeker weet dat er achteraf geen ongewenste verrassingen bijkomen.

Daarnaast kan je bij het aanvragen van een offerte al je specifieke vragen kwijt. Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen, zodat we je direct te woord kunnen staan. Naast duidelijke tarieven vinden wij heldere taal en communicatie belangrijk. Notariële onderwerpen zijn soms al lastig genoeg, daarom nemen we de tijd voor jouw persoonlijke situatie en willen we dat geen enkele klant ons kantoor verlaat met vragen.

Word je liever te woord gestaan in een andere taal, dan bieden we tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een tolk.

Scherpe tarieven en een advies op maat

Als je op zoek bent naar een goedkope notaris en tegelijkertijd een deskundig advies wil, dan ben je bij Lambeck Harms Notarissen aan het juiste adres. Wij maken onze diensten voor iedereen betaalbaar en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Bij ons staat persoonlijk contact en aandacht altijd centraal.

Dit wil zeggen dat we ons goed verdiepen in jouw situatie, zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren. Geen één situatie is immers hetzelfde, dus standaard aktes bestaan bij ons niet. Wat je bij de notaris van Groningen kunt verwachten is dus persoonlijke aandacht, een professionele werkwijze en een advies op maat.

Notaris Groningen: tarieven en meer

Het is belangrijk om niet blind te kiezen voor de laagste kosten, maar juist te kijken naar wat een notaris jou kan bieden. Een notaris die namelijk echt de tijd neemt voor jouw situatie is namelijk veel meer waard.

Bij de notaris van Groningen weet je daarom zeker dat alles van waarde goed geregeld is, tegen een aantrekkelijk tarief. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen? Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen en u krijgt een prijsopgaaf toegestuurd.

Direct contact

Telefoon: (050) 312 53 70
WhatsApp: 06 20526165
Fax: (050) 312 12 63
E-mail: notaris@lambeckharms.nl

Share This